La nostra filosofia

CM Estètica & Wellness ofereix una nova visió de la salut, benestar, relaxació i bellesa als seus clients gràcies a:

Atenció al client

Considerem que cada client és únic i que cada cos és diferent, per això tractem al client de forma exclusiva. A més, a les nostres instal·lacions oferim un tractament totalment personalitzat i professional.
Respectem la seva intimitat i garantim la privacitat amb la finalitat d’aconseguir el seu benestar tant desitjat.

centre d'estètica Carme MontserratQualitat i  professionalitat 

Determinem el tipus de servei o tractament a partir d’un diagnòstic elaborat per la professional que us atendrà. L’objectiu és establir un programa que respongui a les necessitats reals de cada client, des de aquell que necessita relaxació o bellesa fins el que presenta trastorns patològics.

 

Resultats visibles ràpidament

Una eficàcia provada clínicament  Tots els tractaments han estat creats amb un únic objectiu de prevenir o reparar l’envelliment de la pell.

DSC_0271Seguretat

Sense al·lèrgies, sense tècniques estètiques agressives (infiltracions, peelings agressius, dermoabrasions, ….) sense dietes agressives, … CM estètica & Wellness no compromet, en cap cas, la seguretat dels seus clients.

 

CM Estètica & Wellness, un institut de bellesa eficaç, privat i detallista dedicat a solucionar els problemes estètics d’un públic exigent.

Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat