Massatges

A CM Estètica & Wellness tenim un ampli ventall de massatges per cobrir qualsevol necessitat que tinguis.

Quiromassatge

Quiromassatge significa, literalment, “Massatge amb les mans” o “Massatge manual”, i quest terme s’utilitza per diferenciar-lo dels massatges mitjançant aparells electrònics o instrument mecànics. Les tècniques de massatge s’estableixen i apliquen en funció de l’objectriu específic a aconseguir.

Clica aquí per obtenir mes informació

Reflexologia Podal, Facial i Manual

Digitopuntura

Tècnica Nimmo

Una tècnica de Massatge novedosa, poc coneguda, però molt important en el coneixement i sobre tot eficaç en la seva aplicació.

Es complementa amb altres tècniques de massatge, els seus resultats a nivell dels teixits tous i, especialment a la zona d’esquena es extraordinària.

Sense forçar el dolor aconseguim en primer lloc no perjudicar a ningú, i en segon lloc i amb el treball de pocs minuts reduir el dolor d’una persona.

Tècnica curiosa pel que representa el treball bàsicament amb el colze, de manera diferent al que estem acostumats, però que també aplica la mà segons sigui l’àrea topogràfica a tractar.

També es molt important la facilitat en que es pot compaginar amb altres tècniques manuals, quiromassatge…

La tècnica Nimmo ajuda a descobrir els diferents simptomes que afecten al pacient que pateix una enfermetat mecànica de la columna vertebral.

Aplica fricció i pressió a nivell dels tendons de la part dorsal del pacient, que va seguint trajectes protocolitzats per localitzar la banda tensa u els TP.

L’objectiu es tractar la part tova i esgotar el mecanisme irritatiu del dolor. Actua per un doble mecanisme: directe, trencant la fibrosos restrictiva a la banda tensa; e indirecte, inhibint per presio els Punts dolorosos TP.

Massatge Tailandès

El massatge Thai Tradicional està basat en el concepte Oriental de circulació i equilibri de les energies, i se li atribueix la capacitat de proporcionar l’harmonia física i mental.

Clica aquí per obtenir mes informació

Drenatge Linfàtic Manual

Massatge Terapèutic

Lumbàlgies

Cervicàlgies

Ciàtica

Cefalees

Recuperacions de Lesions

Stress

Fibromialgia

Ansietat

Depresions

Migranyes

Vertigen

hèrnia hiat

Acidesa

Còlon irritable

Estrenyiment

Tractament Embaràs i postpart

Massatge amb Ventoses