Polinesia Ritual Spa

Estrès, cansament, defalliment, preocupacions… deixa’t portar cap a nous horitzons, gaudeix d’un destí exòtic i sensorial: La Polinèsia.

Ritual Spa relaxant, inspirat en les tradicions ancestrals de les illes del pacífic, et transportaran a l’origen de la Polinèsia. Una experiència de bellesa i benestar que la teva pell i la teva ment no oblidaran.

Es tracta d’un tractament organitzat com si fos un viatge per diferents illes. Inclou una exfoliació amb sorra de platja, sal marina i closca de coco, un massatge amb modelatge lent i profund amb oli de Mahama, acompanyat de tuipons (saquets de sorra calenta de les platges de Bora Bora) que s’apliquen sobre les zones de tensió per a una relaxació absoluta del cos i de la ment. Acaba amb l’aplicació per trot el cos d’un oli concentrat en Monoï de Tahití i en nacres que deixa la pell lluminosa i perfumada.

El pack inclou:

  1. Massatge de benvinguda

  2. Gommage Delicieux Polinèsia
  3. Pastilla efervescent aigua de les llacunes
  4. Mahana massatge
  5. Oli sagrat Polinèsia
  6. Cromoteràpia
  7. Aromateràpia (perfum de vainilla)
  8. Infusió Relaxant

Durada: 130 min.
Preu: 120€


Sensacions:

Una perfecta sinergia entre el Monoï de Tahití amb efecte protector i hidratant i una alga marró, rica en oligoelements com el Magnesi, desestressant per excel·lència.