Qui som

Carme Montserrat i Jordi Vallverdú

» Carme Montserrat i Jordi Vallverdú

Carme Montserrat Estètica & Wellness  situat al carrer Riber, 16 de Montblanc, aspira a ser el lloc destinat a la salut, relaxació i bellesa on l’elegant decoració contribueix a trobar la pau, la serenitat i l’equilibri.
Presenta una combinació entre plaer i estètica profesional i efectiva.

Un espai pensat per a ell i per a ella.

Amb els seus 100 m 2 d’instal·lacions, CM estètica & wellness , dona un important paper al benestar amb la combinació d’aparatologia més d’avantguarda amb un ambient sensacional – cromoteràpia, la aromateràpia i la qualitat de Collin Paris i Germaine de Capuccini, primeres firmes de cosmètica professional.

CM estètica & Wellness va obrir les seves portes a l’abril de 2010 amb la ferma filosofia d’oferir una cuidada selecció de tractaments i productes de bellesa i benestar d’alta qualitat. Proposem un pla de cura integral, podent realitzar tractaments de relax i estètica a les nostres sales especialment ambientades.

Wellnesss : Equilibri, plaer, serenitat, harmonia, vida…

Et portem a prop del benestar, molt lluny de la rutina, tanca els ulls i obre la ment a un nou estil de vida.A  CM estètica & Wellness t’ajudem a assolir l’equilibri físic i emocional de manera natural per afrontar el dia a dia amb optimisme.

centre estètica Carme Montserrat

» Un espai on trobar-te

Treballem amb professionalitat, vocació de servei i qualitat. Hem dissenyat els espais i les nostres instal·lacions amb una visió integral de la salut i el benestar.

• Harmonia, cos i ment
• Espais de benestar
• Equips d’última generació
• Professionalitat qualificada

Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat