» 16 de desembre de 2014
Pestanyes i celles més poblades

unnamed (1)Germaine de Capuccini ha desenvolupat FULL LASHES, un bloster dosificador de pestanyes i celles amb textura gel que allarga les pestanyes, alhora que les fa més fortes, més dobles i amb més volum, mentre que les celles apareixen més poblades, atapeïdes i sanes.

Això es possible als actius de matrikina vitaminada que estimula la formació de fibra capil·lar i allarga-la fase de creixement obtenint unes pestanyes més llargues, i el Pantenol que és conegut per hidratar, endureix i repara les fibres capil·lars malmeses.

Recorda que tens els nostres productes a un clic. Visita la nostra botiga on-line per trobar aquests i altres productes.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat