» 28 de octubre de 2014
Cuida la teva pell després de l’estiu

foto: David GunterEl període d’estiu i de vacances suposa, per norma general, una etapa d’excessos: menjars capriciosos, fregits, mala hidratació, més ingesta d’alcohol de l’habitual, menys hores de son o dormir fora d’hores, falta d’exercici físic…

Al que sumarem les agressions pròpies de l’estació: un excés d’exposició solar, la sal del mar, la sorra de la platja, clor de les piscines, us inadequat dels cosmètics…

Tot això contribueix al desequilibri cutani que pot visualitzar-se en una pell apagada, plena d’impureses amb una textura, to i aspecte diferent. Només l’excés del sol provoca elastosis, deshidratació i trastorns a la pigmentació.

Per aquest motiu, es molt necessari un correcte tractament post-estiu en mans de professionals. Vine al nostre centre. Aquí trobaràs el teu.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat