» 2 de desembre de 2014
CC Cream, per cuidar-se la pell i el color

 

unnamed

Potencia la oxigenació cutània de manera que la pell apareix més sana, agents hidratants que conserven un grau òptim d’humitat tot el dia i actius desintoxicants i filtres solars SPF30 per protegir les agressions mediambientals.
Unifica el color, suavitza la textura i corretgeix imperfeccions.
Es presenta amb dos tons Beige pells clares i Bronze pells fosques.

 

Apropa’t al nostre centre i et donem més detalls.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat