» 3 de desembre de 2013
Nou servei de piercing i tattoos

Carme Montserrat Tattoo piercingAl Centre d’estètica Carme Montserrat de Montblanc estrenem un nou servei.  A partir d’ara us podeu posar un piercing o fer-vos un tatuatge amb totes les garanties.

 

Comptem amb un servei professional amb experiència, titulació i expertesa que us col·locarà el vostre piercing a qualsevol part del cos o us tatuarà el vostre dibuix preferit. També us podeu fer un implant de piercing avançat o tatuar-vos dibuixos de tipus ètnic, artístic..

Tot amb les màximes garanties de seguretat  i higiene, ja que tot el procés es fa amb instrumental  d’un sol ús i amb esterilització total. Sense reaccions al·lèrgiques ni risc d’infeccions.

Si esteu interessats en aquest nou servei, demaneu cita.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat