» 25 de febrer de 2014
Bases del concurs de fotos d’Instagram

concurs instagram

El Centre d’Estètica Carme Montserrat de Montblanc , convoca el primer concurs fotogràfic a la xarxa Instagram en motiu de la celebració del 4t aniversari del centre. A la nostra plana de Facebook recollirem totes les fotos i les votacions.

1. Les fotografies hauran d’evocar a la sensació de benestar. Això inclou llocs, activitats, objectes, etcètera.

2. El concurs s’iniciarà el dissabte 1 de març i finalitzarà el dimarts dia 15 d’abril.

3. Per participar en el concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa. Es pot participar publicant una foto o bé votant la que més t’agradi o totes dues coses. Hi ha premis per a tots.

4. Podran participar totes aquelles persones físiques de 13 anys o més que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d’aquest concurs.

5. Els participants Instagramers hauran de posar títol a la fotografia, i etiquetar-la amb el hashtag #EstèticaCM. Hauran de publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari. Els participants en la votació només caldrà que posin un m’agrada a la foto que els agradi més.

6. Les fotografies no poden contenir ni fer referència a marques de tercers. No poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. Ha de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.

7. Premis:
La millor foto: La foto més votada entre els seguidors del perfil de Facebook del Centre d’Estètica Carme Montserrat de Montblanc rebrà un val per un Ritual Perlaque finalitzarà amb una copa de cava i un tast dolç  (valorat en 120€).

Sorteig entre tots els participants. Entre totes les persones que participin al concurs sortejarem un Ritual Full Spa Therapy Or,  que finalitzarà amb una copa de cava i un tast dolç (valorat en 75€).

Sorteig entre tots els seguidors de Facebook que votin la que al seu criteri sigui la millor foto. Sortejarem un lot de productes de bellesa de primeres marques, (valorat en 100€).

lot productes

8. El jurat està format pels nostres seguidors a Facebook que triaràn la millor foto. Els altres premis a la participació es decidiran mitjançant sorteig.

9. La resolució es farà pública mitjançant les xarxes socials i es notificarà als guanyadors i se li farà arribar el premi a cada un d’ells.

10. La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació del Centre d’Estètica Carme Montserrat. El veredicte és inapel·lable.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat