» 4 de febrer de 2014
Elimina les imperfeccions de la pell

Al Centre d’Estètica Carme Montserrat comptem amb un servei professional de làser mèdic per a diverses aplicacions. En alguna ocasió us hem parlat del servei de depilació làser o d’altres tractaments de bellesa, però avui us volem parlar de la solució per les taques a la pell.

camouflage_1La doctora Jauregui, és una dermatòloga que col·labora amb el nostre centre i  regularment es desplaça a Montblanc per apropar servei de medicina estètica als nostres clients. Amb la més avançada tecnologia,  tracta les afeccions cutànies més freqüents i que provoquen problemes estètics.

En poques sessions, es poden combatre també, els punts rubí o les venetes i s’aconsegueix lluir una pell més jove i saludable. Aquesta tècnica es caracteritza per ser indolora i no deixar cicatrius ni marques de cap tipus. La seva aplicació varia segons l’edat, el tipus de pell i la pigmentació.

a y dSi patiu algun d’aquests problemes, al nostre centre us assessorem i un donarem cita per a posar solució a aquestes petites afeccions.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat