» 22 de novembre de 2013
La importància de la higiene facial (II)

20130508102224_Gel_limpiador_extraconfort

Al nostre centre utilitzem només productes de primera qualitat per als nostres tractaments.

Avui us expliquem què és i en què consisteix una neteja de cutis.

És una higiene facial en profunditat. Degut a la pol·lució de l’ambient, tipus de pell i altres factors, la nostra cara s’embruta presentant impureses, porus negres i pell mancada de llum, és per aquesta raó que recomanem fer-se neteja en profunditat, periòdicament, el canvi d’estació n’és una optima ocasió.

Consisteix en una prèvia revisió i diagnòstic de la pell, passant a desmaquillar i eliminar tota resta de cosmètic, tot seguit  exfoliem la pell suaument, ficarem el vapor d’ozó que ens ajudarà a obrir el porus i facilitar l’extracció sense agressió. Tot seguit, aplicarem la vitamina segons la necessitat de la pell i aplicarem també la crema segons el tipus de cutis i la problemàtica que presenti; tenint en compte que podem aplicar-ne varies i fer cada tractament personalitzat. Farem, el massatge cranio-facial i l’aplicació de la mascareta adequada al tipus de pell.

Al proper post, el darrer d’aquesta sèrie, us explicarem cada quan s’ha de fer una neteja de cutis.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat