Medicina Estètica

estètica carme montserrat montblanc

A CM estètica & Wellness us oferim un servei de medicina estètica de la mà de profesionals titulats i amb totes les garanties.

Esclerosis de Varius

Per eliminar les venes antiestètiques que van apareixent a les cames, existèixen varies tècniques a CM Estètica les tractarem amb esclerosants. Amb aquest mètode, amb el que tenim amplia experiència, obtenim molts bons resultats de manera senzilla i eficaç.

El professional mèdic a la primera visita li realitza una història clínica previa, després començara amb les sessions de tractament, que poden ser setmanals o quinzenals depenent de la necessitat de cada pacient, però sempre evitant els mesos més calurosos de l’any, ja que no és convenient esclerosar les venes en els mesos de calor.

Una vegada aconseguit l’objectiu de eliminar-les, nomès queda un seguiment anual per esclerosar les que van sortint i així aconseguirem unes cames sempre boniques.

Botox

Les gesticulacions que realitzem amb els músculs de la cara de manera espontànea i repetitiva, amb el pas del temps, es fan cada vegada més visibles en forma d’arrugues que ens envelleixen.

Aquestes arrugues són més profundes per originar-se en els músculs facials y no a la pell, per això necessiten d’un producte específic còm el Botox.

El Botox actua de forma temporal impedint la contracció del múscul i evitant els gestos que arruguen la pell.

Està indicat per les zones del front i l’entrecella, donant molt bons resultats.

Peeling Químic

El Peeling mèdic serà atès i aconsellat per un metge, que li realitzarà un reconeixament previ i els hi donarà consell sobre quin és el peeling més adecuat al seu tipus de pell.

Aconseguirem millorar l’aspecte de la pell, eliminant arrugues fines, petites taques de la cara, coll i escot. La pell es renova eliminent en profunditat les cel.lules mortes i oferint un cutis mès fi i lluminos.

Està indicat per arrugues fines, petites pigmentacions de la pell, com les ocasionades pels efectes del sol, cicatrius superficials, taques per causes diverses i amb pacients que presentin un cutis apagat a causa de l’acumulació de cel.lules mortes a l’epidermis.

Farciment Arrugues

Realitzem una primera visita informativa amb reconeixement facial, escoltem quins són els objectius del pacient per poder informar i aconsellar quin es el tractament amb el que millor resultat obtindrà.

Els materials de relleno son aplicats per profesionals mèdics dels nostres centres. Amb aquest productes s’aconsegueix relentitzar l’envelliment de la cara, aplicant-los en les zones que necessiti cada pacient. S’obtenen resultats inmediats, mantinguen així un cutis natural, sense arrugues profundes, per un periode de temps considerable.

Utilitzem productes de farciment homologats per sanitat.

Augment de llavis

L’Augment de llavis està indicat per aquells pacients que desitgin destacar els seus llavis, o bé corretgir les diferencies de volum entre el llavi superior i l’inferior.

Es un tractament senzill, que s’aplica sota anestesia local y consisteix en aplicar material de farciment seguint la linea natural del llavi. Així aconseguirem realzar de forma natural el contorn de la boca.

Els profesionals mèdics del nostre centre apliquen el producte amb varies sessions de tractament controlant d’aquesta manera el resultat de cada aplicació.

El nostre objectiu es aconseguir uns llavis bonics i naturals.

Blefaroplastia

La Blefaroplastia es una senxilla intervenció amb la que conseguim rejovenir la mirada a l’eliminar l’eccés de greix i pell que s’acumula a les parpelles.

Les boses de les parpelles inferiors i/o l’eccés de pell en les parpelles superiors que entristeixen el nostre rostre fent-nos semblar cansats i tristos. Aquest problema nomès té una sol.lució quirúrgica, la blefaroplastia, que és una senxilla intervenció que normalment no requereix hospitalització, i consisteix amb eliminar les bosses de greix que es creen a les parpelles inferiors i/o l’eccés de pell de la parpella superior que s’apoia sobre l’ull, les cicatrius són invisibles donat que es practiquen entre els plecs naturals de la pell, i després d’uns dies vostè podrà tornar a la rutina diaria.

Si aquest es el seu problema CM estètica i el cirugia del centre li farà una visita informativa, fent les aclaracions de tots els dubtes que vostè tinguin en referència a la intervenció.