» 11 de abril de 2014
Prepara la teva pell per al sol

3230021148_e1385d3963Aprofitant que estem a la primavera i comença el bon temps, dies abans s’ha de prepara la pell, per tenir una pell mes lluminosa i receptiva per prendre una mica de sol o UVA i canviar una mica el color de la pell.

El tractament consisteix en eliminar les impureses que s’han creat sobre la pell, exfoliant la capa més superficial de la pell (l’epidermis) i netejant en profunditat amb una substància química per tota la zona a tractar, en aquest cas des del coll fins els peus.

El resultat és una regeneració de les cèl·lules aconseguint un aspecte saludable de la pell nova, suau i neta. Per acabar un lleuger massatge amb oli regenerant o un embolcall nutritiu.

La pell es regenera aproximadament cada 30 dies, no s’aconsella realitzar un peeling corporal abans d’aquest període. Aproximadament es podria realitzar una exfoliació cada mes, en casos molt concrets, però amb 2 cops a l’any és suficient, sobretot és recomanable abans de l’estiu, per preparar la pell pel sol i després de l’estiu per reparar la pell després de l’abús del sol, cremes solars, clors etc.

Per a mes informació no dubteu en passar pel nostre centre, on us donarem tot un ventall de tractaments i solucions.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat