» 4 de novembre de 2013
La importància de la higiene facial (I)

neteja cutis _Wildbeauty

Fer una neteja de cutis de forma periòdica és important per tenir una pell cuidada

Avui iniciem una sèrie de publicacions sobre la importància de la higiene facial que estem segurs que us interessarà.

A tots ens agradaria tenir una pell lluminosa, suau, sense imperfeccions i sense brillantor, en què el maquillatge llisqués sense problemes i els tractaments de bellesa penetressin en la seva totalitat.

Tot això és possible si amb certa periodicitat ens fem una neteja facial i acudim a un professional de l’estètica. La pell del rostre és molt delicada, diàriament està exposada a la pol·lució, el fum del tabac, els residus del maquillatge i l’estrès.

La neteja de cutis és una pràctica fonamental i indispensable per mantenir la pell de la cara en condicions saludables. Ha de ser meticulosa, i realitzar-se amb l’aplicació de cosmètics adaptat a les característiques de cada pell. Necessitem tenir cura de la pell en primer lloc perquè és important eliminar les secrecions de suor i sèu produïdes pel nostre organisme al llarg del dia, així com la brutícia procedent de l’exterior, les restes de cosmètics que hem emprat durant el dia i extirpar els anomenats punts negres.

Al proper post us explicarem amb detall què és i en què consisteix una neteja de cutis.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat