» 21 de octubre de 2014
The Cream GNG, una crema revolucionaria per revertir el procés d’envelliment cutani.

The Cream GNGTHE CREAM GNG s’aproxima al repte de fer marxa enrere al pas del temps en la pell a través d’una acció multigènica per revertir l’envelliment de les cèl·lules.

La gran aposta de Germaine de Capuccini ha consistit en aportar a la pell actius capaços de restaurar, en una pell envellida, el perfil genètic “pell jove”.
Una ‘joia cosmètica’ per als sentits. La seva textura, cuidada en extrem, acaricia la pell amb molta elegància.
El resultat: un nou futur de joventut.
La crema veritablement transforma la textura cutània.

Utilitzar matí i/o nit sobre la pell prèviament neta. Amb l’ajuda de l’espàtula (inclosa en l’estoig) retirar una petita quantitat de crema i aplicar mitjançant massatge sobre rostre, coll i escot.

Al nostre centre us ajudarem si us cal més informació.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat