» 5 de març de 2014
Nou servei de micropigmentació facial

micropigmentacio estètica carme montserrat montblancUs presentem un nou servei que a partir d’ara us oferim al Centre d’Estètica Carme Montserrat de Montblanc, es tracta de la micropigmentació facial.

Aquest tractament es coneix també com a maquillatge semipermanent però en el nostre cas, per oferir un servei que aporti més naturalitat no pretenem substituir el maquillatge tradicional.

Amb aquesta tècnica pretenem obtenir uns sensació de perfecció en el rostre, millorant-lo estèticament  i embellir-lo ressaltant d’una manera natural els ulls, les celles i els llavis.

Parpelles. Podem ressaltar els ulls amb major o menor intensitat depenent de l’amplitud dels traços, de la zona escollida per l’implant del color i del to que utilitzem.

Eye liner. Es tracta d’una línia sobre la parpella que generalment és més fina a l’inici i que va engrossint cap a la cua per aconseguir sensació d’elevació de l’ull, d’una manera més suau.

Farciment de pestanyes. Aplicada sobre la base dels pèls s’aconsegueix com a resultat enfosquir i donar sensació de volum, sense apreciar-se cap línia. És, sense dubte, el tractament més discret i està indicat per aquelles persones que desitgen ressaltar els seus ulls sense que s’apreciï que hi ha un tractament aplicat.

Perfil de llavis. S’accentua el perfil en el to acordat.

Definició del llavi sense perfil. Es tracta d’aplicar també un perfil com en el cas anterior però amb el to natural a mode de transparència, difuminant cap a l’interior i obtenint com a resultat un llavi totalment natural.

Celles. Aquest tractament es pot realitzar tant en persones que conserven els pèls a les celles com per a aquelles a qui els hi manquen. En el primer dels casos, es tracen unes línies per aconseguir l’efecte de pèl en els buits existents. En el segon cas, es dibuixen les celles donant la forma que més afavoreix al tipus de rostre.

Celles compactes. Es tracta de dibuixar tota la cela en un to inferior, a mode d’ombra per intensificar les celles naturals.

Tots aquest tractaments es realitzen al nostre centre per part d’especialistes. Si esteu interessats en algun tractament o desitgeu més informació sense cap compromís, visiteu-nos.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat