» 3 de març de 2014
Perfect Forms de Germaine de Capuccini: L’autèntic arquitecte corporal

imagesEl problema
La manca de tonicitat cutània genera una gran preocupació a nivell estètic . Bé sigui perquè després d’una pèrdua de pes important la pell ha perdut gran part de la seva elasticitat natural i no pot adaptar-se a una figura nova més prima o perquè amb el pas els anys, la pell comença a “caure ” a causa de la gravetat, es fa evident la necessitat de redefinir i remodelar els contorns corporals. La pèrdua de fermesa constitueix un problema derivat del pas dels anys, de la pèrdua de col·lagen i elastina, i del excessiu emmagatzematge de greixos.

Com actuar? 

Treballant des dels diferents factors que causen la manca de tonicitat i que afecten negativament els contorns destruint la seva harmonia: l’augment de teixit i la pèrdua de col·lagen. Només actuant des d’aquests fronts és possible redissenyar la figura.

La solució

Des dels seus inicis Germaine de Capuccini halift-designer apostat per cuidar i protegir la bellesa de la pell , un propòsit que dura ja 50 anys , i que culmina amb LIFT DESIGNER , un gel-crema de textura fresca i fundent que redissenya els contorns corporals actuant com un autèntic arquitecte corporal gràcies a la seva triple acció:

 1) Acció remodelant

Frena l’expansió del teixit adipós ajudant a la reestructuració de la matriu extracel·lular, i inhibint l’activitat de les enzims que s’originen en els adipòcits i que són causants de la destrucció del col·lagen i elastina.

2) Acció fortificant
Estimula i protegeix un dels components responsables de la fermesa cutània. de la mateixa manera que les malles d’acer reforcen el formigó, la fórmula reforça el col·lagen, principal responsable de la fermesa.

3) Acció lift
Forma una malla elàstica a la superfície cutània que provoca una tensió d’efecte lífting – allisant immediat afavorint la definició de la silueta.

Utilització

Aplicar dues vegades al dia en ventre, glutis, cara interna de braços i cuixes, realitzant lleugers massatges fins a la total absorció.

Perfect forms de Germaine de Capuccini, en venda al nostre centre.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat