» 17 de maig de 2013
Benvinguts a la nostra web

» Carme Montserrat i Jordi VallverdúUs donem la benvinguda a la nostra web. Aquí hi podreu trobar tota la informació necessària relacionada amb el nostre centre i que posem a la vostra disposició.

Podreu conèixer la nostra filosofia, i forma de treball.

Tots els serveis que oferim, massatges, tractaments, medicina estètica, packs per núvis, entre d’altres.

També podreu trobar els rituals únics i especialitzats que realitzem i que us donaran l’oportunitat de recuperar l’equilibri de la vostre dia a dia, relaxar-vos, fer que el vostre cos i la vostra ment entrin en un estat harmònic, entre d’altres… I així enfrontar i cada moment de la vostra vida amb un equilibri i energia renovades.

També us hi oferim poder realitzar Xecs de regal per les persones a qui estimeu, només cal que ompliu aquest formulari i rebreu un correu electrònic amb el xec regal amb tots els serveis que hàgiu escollit i que volgueu regalar. I el mes aviat possible ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d’activar-lo.

A la botiga podreu veure els diferents productes que us oferim en el nostre centre.

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o consulta només cal que ompliu el formulari de la secció contacta, ompliu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres el mes aviat possible.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat