» 28 de novembre de 2013
La importància de la higiene facial (III)

DSC_0275Avui finalitzem la sèrie de posts sobre la higiene facial parlant sobre cada quan s’ha de fer aquest tractament.

Recomanem fer-la cada canvi d’estació, o sigui, cada tres/quatre mesos, a no ser que hi hagi algun tipus de problema: sequedat excessiva i deshidratació, acne, flàccides prematura…

Diàriament a  casa,  es recomana utilitzar llet i tònic o un gel netejador suau, per a netejar, així com una crema hidratant adequada a cada tipus de pell.

El principal objectiu de la neteja facial des d’un punt de vista estètic consisteix a preparar la pell per a l’absorció dels cosmètics d’ús diari.

Una adequada neteja facial, amb la freqüència i productes adequats, ens pot restar anys i donar vitalitat. Alguns dels beneficis que brinda la neteja facial són: recuperar o millorar l’elasticitat i finor del cutis, així com el to i la fermesa muscular. Els preparats cosmètics de neteja que utilitzem al centre d’ estètica respecten el pH de la pell i no resulten irritants ni provoquen reaccions al·lèrgiques.

Fer-se una neteja de cutis, a banda de ser un benefici per a la pell, és una sensació de relax i  benestar. Passeu pel nostre centre o truqueu-nos o envieu-nos un missatge si voleu fer-nos alguna consulta.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat