» 15 de gener de 2014
Depilació definitiva làser

depilació làser estètica carme montserratAl Centre d’Estètica Carme Montserrat us oferim, de forma regular, un servei de depilació definitiva. Comptem amb  professionals sanitaris àmpliament qualificats, diplomats en Infermeria i/o en Fisioteràpia, per a la correcta realització i aplicació dels tractaments realitzats.

La depilació làser permet la destrucció d’un gran nombre de fol·licles pilosos, altres no s’eliminen per estar en repòs durant el tractament, pel que s’aconsellen entre 5 i 7 sessions per oferir un major resultat.

Si estàs interessat/da en aquest servei heu de tenir en compte que dues setmanes abans d’iniciar les sessions de Làser, no s’han depilar amb cera ni pinces les zones a tractar per tal d’augmentar l’eficàcia del tractament. De la mateixa manera es recomana no prendre el sol ni raigs UVA quatre setmanes abans ni quatre setmanes després de cada sessió.

Passa pel nostre centre i et donarem més detalls i resoldrem els teus dubtes sense cap compromís. També posem a la teva disposició aquest fullet informatiu.

Menú Novetats
Últimes fotos dels àlbums
Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Germaine de Capuccini - Centre estètica Carme Montserrat Montblanc Sala d'espera i accés a sales Entrada Centre d'estètica Carme Montserrat